Onze toewijding aan kwaliteit en service

Bij Solarkap bieden we hoogwaardige zonne-energie-oplossingen met een focus op kwaliteit en service. Ons deskundige team van adviseurs en installateurs werkt samen om oplossingen te bieden die voldoen aan de individuele behoeften van klanten in Friesland, Groningen en Drenthe.

Maximaliseer de voordelen en rendementen van uw zonne-energie-investering.

Maximaliseer de voordelen van uw zonne-energie-investering met hoogwaardige zonnepanelen en deskundige installatie voor optimale duurzame energieopwekking en kostenbesparingen.

Toegewijd aan klanttevredenheid

Uw tevredenheid staat bij ons centraal. Wij streven naar uitstekende service en zorgen ervoor dat u volledig tevreden bent met uw zonnepaneelinstallatie.

Ervaren en deskundig team

Ervaren en deskundig team voor professionele en vakkundige zonnepaneelinstallaties, met focus op kwaliteit en tevredenheid.

Persoonlijke service en ondersteuning

Bespaar op energiekosten met zonnepanelen en verlaag uw maandelijkse uitgaven.

Efficiënte en kosteneffectieve zonne-energieoplossingen bij Solarkap

Bij Solarkap kunt u profiteren van betaalbare zonne-installaties van hoge kwaliteit met merken zoals Jinko, Hyundai en Trinasolar. Onze focus ligt op het bieden van hoogwaardige oplossingen die passen bij uw budget, zonder compromissen te sluiten op kwaliteit.

Met zorgvuldige materialen en vakkundige installateurs bieden we betrouwbare zonne-installaties. We passen onze oplossingen aan uw budget aan en begeleiden u van advies tot nazorg. We geloven in waardevolle investeringen zonder financiële zorgen.

Duurzame zonne-installaties voor een betaalbare prijs

Bij Solarkap kunt u profiteren van betaalbare zonne-installaties van hoge kwaliteit. Onze focus ligt op het bieden van hoogwaardige oplossingen die passen bij uw budget, zonder compromissen te sluiten op kwaliteit.

Met zorgvuldige materialen en vakkundige installateurs bieden we betrouwbare zonne-installaties. We passen onze oplossingen aan uw budget aan en begeleiden u van advies tot nazorg. We geloven in waardevolle investeringen zonder financiële zorgen.

Ontdek meer over de voordelen en mogelijkheden van zonnepanelen

Eenvoudig zonnepanelen geregeld in 3 stappen

Met ons eenvoudige 3-stappenproces kunt u moeiteloos en snel zonnepanelen regelen voor uw woning.

1. Gratis adviesgesprek

Ontvang persoonlijk advies en bespreek uw wensen en behoeften met onze deskundige adviseurs, geheel kosteloos.

2. Persoonlijk voorstel

Na het gratis adviesgesprek ontvangt u een op maat gemaakt voorstel dat perfect aansluit bij uw specifieke behoeften en situatie.

3. Professionele installatie

Nadat het persoonlijke voorstel is goedgekeurd, plannen we een geschikte datum voor de professionele installatie van uw zonnepanelen door ons ervaren team.

Menu